Bouillon met grijze garnalen, kaffirblaadjes en sesamolie

10/06/11 om 10:49 - Bijgewerkt om 10:49

Geef je waardering

Bouillon met grijze garnalen, kaffirblaadjes en sesamolie

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 2 stengels citroengras
  • 1 eetlepel garnalenpasta
  • 2 eetlepels vissaus
  • 5 kaffirblaadjes
  • 100 g jonge erwtjes
  • 10 kerstomaten
  • 16 korianderblaadjes
  • 1 liter visbouillon
  • 80 g grijze garnalen
  • 2 eetlepels sesamolie

Bereidingswijze

Verhit de visbouillon en voeg citroengras, kaffirblaadjes, garnalenpasta, erwten en vissaus toe.

Laat 10 minuten smoren en voeg dan de gehalveerde kerstomaten toe en laat niet meer koken.

Strooi de garnalen in de soep, roer er de korianderblaadjes in serveer in kommetjes. Werk af met enkele druppels sesamolie.

Onze partners