Boerenbrood met omelet

  • Moeilijkheid

12 sneetjes brood

6 plakken rauwe ham

6 eieren

200 gram komkommer

200 gram spinazie

bieslook

peterselie

dragon

6 blaadjes krulandijvie

50 gram geraspte parmezaan

Voor de mayonaise:

2 eidooiers

1 eetlepel mosterd

20 cl druivenpitolie

zout

peper

Was de komkommer en snijd hem in fijne plakjes. Kook de spinazie, pers het teveel aan water eruit en hak de blaadjes fijn. Versnipper de kruiden. Bereid de mayonaise. Klop de eieren, meng de kruiden en de spinazie erdoor en bak de omelet. Rooster het boerenbrood en besmeer met mayonaise. Beleg de helft van de sneetjes met de omelet, ham, komkommer en sla. Bestrooi met vers geraspte parmezaan. Bedek met de overblijvende sneetjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content