Bloemkool/broccoli met een kaassaus

10/06/11 om 09:16 - Bijgewerkt om 09:16

Geef je waardering

Ingrediënten

  • 1 hardgekookt ei
  • 3 dl melk
  • 2 à 3 eetlepels sausbinder
  • 100 g geraspte Nazareth-kaas
  • 50 g ham
  • zout en peper
  • citroensap
  • * De ham is dit recept is facultatief.

Recept: Avolac

Bereidingswijze

Pel het ei en snipper het fijn. Snij de ham in reepjes. Breng de melk aan de kook en bind met de sausbinder tot een niet te dikke saus. Laat de Nazareth al roerend in de saus smelten. Voeg het ei en de ham erbij en breng op smaak met peper en zout en eventueel enkele druppels citroensap. Deze saus is heerlijk bij gestoomde broccoli, bloemkool, gestoofde kool of witloof.

Lees meer over:

Onze partners