Bessentaart met kastanjes en meringue

10/06/11 om 12:58 - Bijgewerkt om 12:58

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 3 el kastnajepuree
  • 200 g blauwe bessen
  • 200 g rode bessen

Voor het deeg:

  • 200 g bloem
  • 100 g boter
  • 65 g poedersuiker
  • aout
  • 1 eierdooier
  • 2 el volle melk

Voor de meringue:

  • 5 eiwitten
  • 4 el suiker

Bereidingswijze

Kneed de ingrediÃ"nten voor het deeg onder elkaar. Laat 2 uur rusten in de ijskast. Rol uit, bak 7 minuten op 200°C in kleine taartvormpjes. Smeer de taartjes in met kastanjepuree; voeg de bessen toe. Klop de eiwitten stijf met suiker, lepel over de taartjes en gratineer.

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners