Baguette met gekookte kip, kerriesaus, walnoten en tuinkers

12/07/12 om 15:55 - Bijgewerkt om 15:54

Geef je waardering

Baguette met gekookte kip, kerriesaus, walnoten en tuinkers

Ingrediënten

Voor 1 broodje:

  • 1 middelgrote baguette natuur wit
  • 1,5 el dragonsaus (4 el mosterd gemengd met 2 el mayonaise en 1 el dragonazijn)
  • 4 plakken gekookte kip
  • een handvol walnoten
  • 2 el kerriesaus (4 el mayonaise gemengd met 1 kl sojasaus en 1 tl mild kerriepoeder)
  • zwarte peper
  • tuinkers

Bereidingswijze

Smeer één helft van de baguette in met de dragonsaus. Leg de kip erop, de walnoten en de kerriesaus, kruid met zwarte peper. Werk af met de tuinkers en leg de andere helft van het broodje erop. Laat ten minste 30 min. rusten.

Lees meer over:

Onze partners