Auberginetaart

10/06/11 om 15:41 - Bijgewerkt om 15:41

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 3 aubergines
  • 3 eieren
  • 25 cl Boursin Cuisine met Drie pepers
  • 10 cl melk om de bereiding aan te lengen
  • 1 brokkeldeeg
  • 1 soeplepel olijfolie
  • zout

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen met de thermostaat op 6 (180°). Het bladerdeeg in een vorm uitspreiden, het prikken met een vork en het gedurende 10 minuten voorbakken. De in blokjes gesneden aubergines in een pan met olijfolie fruiten. Zout toevoegen. Vervolgens de Boursin Cuisine en de eieren mengen in een grote kom. Aanlengen met de melk. Er de auberginebereiding aan toevoegen. Goed mengen en vervolgens op het deeg gieten. 35 minuten laten bakken.

Lees meer over:

Onze partners