Ardense forel met Ganda Ham

09/06/11 om 09:17 - Bijgewerkt om 09:17

Geef je waardering

Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 forellen
  • 4 sneetjes Ganda ham
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 1 mespunt gedroogde tijm
  • 1 knoflookteentje
  • 1 dl droge witte wijn
  • sap van 1 citroen
  • peper
  • olie
  • 1 pakje (400 g) Bonduelle Select Broccoli-Wortel (diepvries)
  • aluminiumfolie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 250°C.Was de forellen, verwijder de vinnen en de ogen. Droog de vissen goed af , wikkel ze in een sneetje ham en leg elke forel op een stuk aluminiumfolie. Bestrooi met fijngesnipperde peterselie, tijm en knoflooksnippers. Kruid met peper. Plooi elke papillot half dicht, giet een scheutje wijn over de forellen en bedruppel ze met citroensap. Sluit de papillotten hermetisch af en zet ze gedurende 15 minuten in de oven. Bereid intussen de groenten zoals aangegeven op de verpakking.

Lees meer over:

Onze partners