Appelsap met een parfum

10/06/11 om 15:46 - Bijgewerkt om 15:46

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 2 geurige perziken
  • een half vanillestokje
  • 1 fles gefilterd appelsap
  • goudsbloemblaadjes
  • 4 mooie glazen
  • 4 cocktaillepels

Bereidingswijze

Was de perziken en snij ze in partjes. Bewaar 4 mooie partjes om de glazen te versieren en leg de andere in een grote slakom. Snij de vanillestok open, haal de zaadjes eruit. Voeg de zaadjes en de peul bij de perzikpartjes. Giet het appelsap eroverheen en zet een paar uur op een koele plaats. Leg in elk glas een partje perzik en wat goudsbloemblaadjes. Schenk hierover het geparfumeerde appelsap. Versier de glasrand met de bewaarde perzikpartjes. Steek ook eens je neus in het glas.

Lees meer over:

Onze partners