Appelcake naar grootmoeders recept

09/06/11 om 17:29 - Bijgewerkt om 17:29

Geef je waardering

Ingrediënten

Nodig:

  • 250 g zelfrijzend bakmeel
  • 250 g boter
  • 250 g suiker
  • 3 eieren
  • 2 appels

Bereidingswijze

De bloem en de suiker in een recipiënt doen en een kuiltje in het midden maken. De eieren in het kuiltje doen. De boter smelten en vermengen met de bloem, de eieren en de suiker. Roeren tot men een smeuïg deeg bekomt. De appels schillen, het klokhuis verwijderen en het vruchtvlees in partjes snijden. De appels bij het beslag doen. Het beslag in een met boter ingesmeerde vorm storten en de cake in een matig warme oven bakken.

Lees meer over:

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info