Advocaat met blauwebessencoulis.

09/06/11 om 16:32 - Bijgewerkt om 16:32

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 4 glaasjes advocaat (van Den Ouden Advokaat)
  • 2 bakjes blauwe bessen
  • 2 el suiker
  • 4 spaghettistokjes

Bereidingswijze

Mix en zeef de gewassen blauwe bessen tot een coulis. Hou een dertigtal bessen apart. Vul de glaasjes met een laagje coulis en een laagje advocaat. Herhaal dit nog één of twee keer. Laat de spaghettistokjes in een pan met antiaanbaklaag kleuren. Neem de pan van het vuur en laat de stokjes afkoelen.

Rijg, net voor het opdienen, een zevental blauwe bessen op de stokjes. Je kunt de bessen ook nog besprenkelen met wat suikerstroop en vervolgens bestrooien met kristalsuiker. Leg het spaghettistokje met de bessen over het glaasje.

Onze partners