Aardappelen met laurier

09/06/11 om 08:49 - Bijgewerkt om 08:48

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 8 grote aardappelen
  • 24 laurierblaadjes
  • 3 eetlepels olijfolie
  • Â1/2 blokje gevogeltebouillon
  • 1 glas water
  • zout
  • versgemalen peper

Bereidingswijze

Laat het water in een kom koken en los er het bouillonblokje in op. Borstel intussen de aardappels schoon. Droog ze af. Maak een drietal inkepingen in iedere aardappel en steek in elke inkeping een laurierblad. Plaats de aardappelen in een vuurvaste schotel en overgiet met olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Giet de bouillon erover en plaats 40 minuten in een warme oven (180°C). Dien op in de vuurvaste schotel.

Lees meer over:

Onze partners