5 Glaasjes met welkomsthapjes

09/06/11 om 09:51 - Bijgewerkt om 09:51

Geef je waardering

Ingrediënten

Voor 4:

  • 5 kleine glaasjes (of potjes) per persoon
  • 1/2 paprika
  • 1 potje arrabbiatasaus (Sacla)
  • 1 potje auberginekaviaar (klaar te koop)
  • 1 potje Marokkaanse wortelen (klaar te koop)
  • 1 potje hummus (kikkererwtenpuree, klaar te koop)
  • 100 g garnalen
  • 2 minipruimtomaten

Versiering:

  • verse kruiden
  • 1 el mayonaise

Bereidingswijze

Vul per persoon drie glaasjes met respectievelijk een lepel hummus, Marokkaanse wortelen en auberginekaviaar. Snij de paprika in blokjes, meng deze met een lepel arrabbiatasaus en verdeel over vier glaasjes (1 per persoon).

Doe vervolgens een blaadje groen in de resterende vier glazen, voeg een lepel garnalen toe, een klontje mayonaise, een half pruimtomaatje en kruid met peper.

Versier alle glaasjes met verse kruiden: dragon, bieslook, koriander, dille, enz.

Lees meer over:

Onze partners