classifieds.messages.on_delete

Uw agenda is verwijderd.

Adana kebab

Adana kebab

Adana is een stad in het Zuiden van Turkije dat bekend staat om haar vleesgerechten. De Turken hebben er hun Adana kebab tot kunst ...

Hummus

Hummus

Tabouleh
Kroket met gehakt op Japanse wijze

Kroket met gehakt op Japanse wijze

Dit is een heel populair gerecht in Japan en wordt als maaltijd geserveerd met rijst en groentesalade. Om ten volle te kunnen genieten van het contrast in textuur, moet je dit gerecht onmiddellijk na het frituren eten: geniet van de krokante panko aan de buitenkant en de zachte aardappelpuree met gehakt aan de binnenkant.

Spinazie met sesamsaus

Spinazie met sesamsaus

Dit is, naast misosoep, een van de eerste gerechten die jonge Japanners op de basisschool leren koken. Je ziet het vaak in bentodoosjes. Het geeft niet alleen een mooie groene kleur, maar is ook een belangrijk ingrediënt voor het evenwicht in de doos. Het geheim van dit recept zit hem in het malen van de sesamzaadjes terwijl ze nog warm zijn. Dit brengt hun volle smaak tot uiting.

Misosoep met venusschelpen

Misosoep met venusschelpen

Een populaire activiteit tijdens de lente en de zomer in Japan is het 'jagen' op venusschelpen. In die periode trekken de Japanners naar de kust om bij laagtij, gewapend met een schop, de vongole op het strand uit te graven en te verzamelen. Eenmaal terug thuis, was het eerste gerecht dat Miho's papa steeds maakte misosoep met vers geraapte venusschelpen. De sterke, pure smaak van die misosoep met verse venusschelpen blijft voor haar dan ook een van de allerlekkerste gerechten.

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen recepten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om recepten te vinden.