classifieds.messages.on_delete

agenda.messages.on_delete

Kaneelbollentaart met appel

Kaneelbollentaart met appel

Een superheerlijke taart voor wie van kaneelbolletjes houdt... en van appeltaart... en van dulce de leche. Deze taart kost wel meer tijd dan de andere in het boek 'Vruchtentaarten', maar schrijfster Linda Lomelino vindt het beslist de moeite waard. Als je de taart zonder kaneelbollen wilt maken, kun je het deeg net als anders gewoon uitrollen. Voeg dan wel een extra theelepel kaneel toe aan de vulling.

Klassieke Zweedse appeltaart

Klassieke Zweedse appeltaart

Een heerlijke appeltaart kun je altijd bakken, want er zijn veel verschillende soorten appels, die ook nog eens op verschillende tijden geoogst worden. Appels zijn het hele jaar door verkrijgbaar. De soort appel beïnvloedt sterk de smaak en de structuur van de vulling. Ik gebruik het liefst stevige, zure appels, zoals goudrenet of jonagold.

Appel-olijfolietaart met ahornglazuur

Appel-olijfolietaart met ahornglazuur

'Dit is zo'n populair basisgebak op de toonbank met gebak bij Ottolenghi dat we het als gastster uit het eerste boek Ottolenghi: het kookboek hebben binnengehaald. Net als bij alle goede 'heropvoeringen' is de taart nu groter en lekkerder dan ooit tevoren. Als u het ahornglazuur wilt weglaten, kan dat: alleen met poedersuiker bestuiven is ook heel leuk. Houd echter wel in gedachten dat de klanten, die steeds opnieuw weer terugkomen voor deze appel-olijfolietaart, stiekempjes laten weten dat het glazuur de belangrijkste reden is om hem te bestellen.'

Nostalgische taartjes met appel en karamel

Nostalgische taartjes met appel en karamel

Madam Bakster, het alter ego van de Gentse Laura Verhulst, heeft een passie voor desserts én voor gezonde voeding. Een onmogelijke combinatie? Niet voor haar!

Geen resultaten gevonden

Helaas zijn er geen recepten gevonden die voldoen aan de gekozen opties.
Verwijder of wijzig de filters om recepten te vinden.