Racines: originele en duurzame stempel op de Italiaanse keuken

04/01/18 om 09:30 - Bijgewerkt om 09:37
Uit Knack Weekend van 03/01/18

Francesco Cury en Ugo Federico zijn de drijvende krachten achter het pretentieloze Racines. Met hun knolselder-parmigiana tillen ze een klassieker uit de Italiaanse keuken naar een hoger niveau.

Racines werd geopend door het duo Cury en Federico in 2015, met als doel een origineel licht te werpen op de Italiaanse keuken. Vergeet de escalope milanese of de scampi alla diavola en andere clichés. Dit restaurant wil de hedendaagse Italiaanse culinaire cultuur verspreiden, op basis van een degelijke knowhow die wars is van folklore en geen boodschap heeft aan het door de buitenwereld opgedrongen imago.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners