Place to meat: pop-up hamburgerrestaurant in Nieuwpoort

31/07/14 om 11:49 - Bijgewerkt om 11:49

Bron: Knack Weekend

De bekende beenhouwer Hendrik Dierendonck opende in samenwerking met Ellis Gourmet Burger een zomers pop-up hamburgerrestaurant in zijn Atelier Dierendonck in Nieuwpoort.

Place to meat: pop-up hamburgerrestaurant in Nieuwpoort

De bekende beenhouwer Hendrik Dierendonck opende in samenwerking met Ellis Gourmet Burger een zomers pop-up hamburgerrestaurant in zijn Atelier Dierendonck in Nieuwpoort. Schuif aan bij de lange picknicktafel in Atelier Dierendonck voor de 'Meatlover' van beenhouwer Hendrik Dierendonck. Je kan de hamburger al dan niet met bacon en kaas krijgen. De burger is samengesteld uit 100% "West-Vlaams Rood Rund" rundergehakt, sla, tomaat, rode ui, augurken, mosterd en ketchup.

Bij de Meatlover kan je bier of een glas wijn bestellen. Water wordt gratis aangeboden bij het eten. (PVD/LP)

Albert I-laan 106, Nieuwpoort
Open tot 25 augustus
Van 11.30u tot 18.30u
www.dierendonck.be
www.ellisgourmetburger.com


Lees meer over:

Onze partners