Pardon service: het belang van bediening aan tafel

09/05/17 om 14:02 - Bijgewerkt op 15/05/17 om 13:45
Uit Knack Weekend van 10/05/17

McDonald's begint met bediening aan tafel, de Prosper Montagné-jury gaat op zoek naar de beste maître d'hôtel van het land en in Frankrijk overwegen ze om het tv-programma Top Chef een vervolg te geven voor service en salle. Wordt de kelner de nieuwe ster? "Als de mensen vriendelijk worden bediend, smaakt het eten beter."

Het was een klein bericht in de krant: tien McDonald's-restaurants in de Benelux beginnen met bediening aan tafel. "Met table-service zet McDonald's een belangrijke stap voorwaarts in de restaurantbeleving voor gasten", zei algemeen directeur Nederland, Manu Steijaert. "Gasten geven aan dat table-service zorgt voor een betere restaurantbeleving. Hierbij spelen de vriendelijkheid en de persoonlijke benadering van de servicemedewerkers een belangrijke rol."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners