Nieuw kookboek Peter Goossens

In zijn nieuwe boek, Passie voor Product, brengt Peter Goossens een ode aan de superverse topproducten.

In zijn nieuwe boek, Passie voor Product, brengt Peter Goossens een ode aan de superverse topproducten waarmee hij werkt en aan de mensen die zorgen voor deze culinaire rijkdom. De grondstoffen komen meestal van lokale boeren en kwekers, en van Vlaamse vissers.

Bij ieder product creëerde de meester twee recepten, die op het eerste gezicht ingewikkeld zijn maar die in de praktijk haalbaar zijn voor een hobbykok met wat ervaring. Naast de meer dan dertig recepten is er zijn er mooie foto’s van signatuurgerechten uit Hof van Cleve. Van deze gerechten zijn alleen de onderdelen vermeld, zodat ze slechts kunnen dienen als inspiratie voor gevorderde hobbykoks en professionele koks. (PvD)

Uitg. Njam, foto’s Bart Van Leuven, redactie Marc Declerq en Tinneke Grietens, 24,99 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content