Nespresso lanceert drie nieuwe koffiesmaken

22/11/12 om 18:18 - Bijgewerkt om 18:18

Bron: Knack Weekend

Met de eindejaarsperiode in zicht pakt Nespresso naar jaarlijkse gewoonte uit met nieuwe koffiesmaken onder de noemer 'Les Variations'.

De eindejaarsperiode nadert met rasse schreden. Dat betekent dat Nespresso alweer nieuwe koffiesmaken lanceert onder de noemer 'Les Variations'. Drie in totaal. Het betreft opnieuw Grand Cru's die als Limited editions uitgebracht worden. Rode draad door de smaken is de noot, telkens subtiel vermengd met de Livanto, een van de populairste Grand Cru's uit het Nespresso-gamma.

De Macadamia heeft naast de uitgesproken smaak van de macadamianoot een frisse touch van citrusvrucht. De Hazelnoot kreeg een lichte praliné-toets. De Kokosnoot, eentje voor de fijnproevers, refereert aan de kokosmakaron. Lekker winterse gezelligheid in een kopje. Het trio scoort naar Nespresso-normen een zes op tien qua intensiteit. Dus te consumeren op elk moment van de dag. (DB)

De Variations 2012 zijn 10 capsules verkrijgbaar aan €4,20 per etui. De Nespresso Variations zijn verkrijgbaar in de Nespresso Boutiques.

Lees meer over:

Onze partners