Nathalie Meskens stelt gloednieuw kookboek voor

05/12/13 om 14:35 - Bijgewerkt om 14:35

Bron: Knack Weekend

Actrice Nathalie Meskens en haar man Jeroen Van Dyck hebben een zwak voor Thailand. Hun Antwerpse restaurant Yam Thai is een schot in de roos en nu hebben ze net een tweede kookboek uit, '2Good, not normal'.

Nathalie Meskens stelt gloednieuw kookboek voor

© 2Good, not normal

Yam Thai, het Thaise restaurant van het duo in de Antwerpse Volksstraat, werd enkele weken geleden nog beloond met een quotering van 13/20 in de Gault&Millau-gids. Een hele prestatie als je weet dat de twee pas begin 2012 het restaurant openden. Nadat ze eind vorig jaar hun eerste boek 'So good, not normal' uitbrachten, is het nu tijd voor een tweede boek.

'2Good, not normal' hadden Meskens en Van Dyck het gevoel dat ze nog niet uitgepraat waren. 'De Thaise keuken is gewoon té rijk en het land te kleurrijk. Het boek omvat dus nog meer gerechten, meer ambiance, slimme weetjes en bizarre geheimen die zelfs de Thai niet kennen', klinkt het. Samen met het boek krijg je ook een kwartetspel mee naar huis, waarbij elke kaart een bondig recept bevat. Elk kwartet kaarten vormt bovendien een uitgebalanceerd menu. (AB)

2Good, not normal kost 40 euro en is enkel te verkrijgen in Yam Thai of op www.yamthai.be

Onze partners