Masterclass: In de leer bij Edwin Van Goethem

In deze Masterclass neemt Edwin Van Goethem, chef van ’t Korennaer in Nieuwkerken-Waas, plaats achter het fornuis.

In de zeventien jaar dat Edwin Van Goethem op eigen benen staat, heeft hij heel wat culinaire wondertjes op het bord getoverd. Edwin was ook een goed ondernemer, die zijn zaak organisch liet groeien. Hij investeerde de verdiende eurootjes terug in de zaak en zo is ’t Korennaer uitgegroeid tot een mooi en groot hedendaags gastronomisch restaurant.

Edwin is vandaag 48 en zijn kookstijl is volwassen en evenwichtig. Eersteklas verse producten verwerkt hij in fris smakende creaties. Talent, inzicht en ondernemerschap: alles is in huis. Wat ontbreekt, is de erkenning door de grote gidsen!

Restaurant ’t Korennaer: Nieuwkerkenstraat 4, 9100 Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas). 03 778 08 45. Lunchmenu: 35 euro. Menu’s van 45 tot 85 euro. Maandagavond, dinsdag en woensdag gesloten.

Bekijk hieronder de video en het recept.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content