Le Transvaal in Brussel: het buurtrestaurant voor fijnproevers

06/03/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 08/03/18 om 13:42
Uit Knack Weekend van 07/03/18

Een culinair hoogstaand buurtrestaurant? Le Transvaal van Raphaël de Sadeleer in Brussel bewijst dat het kan. 'De reis waard', zou de Michelin zeggen.

Veel foodies hebben een grote droom, die even simpel is als ambitieus: een eerlijk, persoonlijk restaurant vinden, liefst om de hoek. Eerlijk, in die zin dat het grootste deel van het menu homemade is. Persoonlijk, in die zin dat je merkt dat er een mens achter het fornuis staat, een creatief talent met een sterke persoonlijkheid. Le Transvaal in Oudergem is er zo eentje.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners