Lauwe radijzensoep met roomkaas, granaatappel en scheuten

© Getty
Voor 4 personen
  • 2 l groentebouillon
  • 2 bosjes radijzen (met loof)
  • 100 g roomkaas
  • peper en zout
  • preischeuten
  • 4 el granaatappelpitten
  • 4 el licht geroosterde pijnboompitten
  • 12-tal blaadjes verse munt
Bereiding
  1. Breng de groentebouillon aan de kook. Snij het loof van de radijzen, spoel het goed af en doe bij de bouillon. Laat in 10 minuten gaarkoken.
  2. Voeg de roomkaas toe en mix de soep fijn. Kruid met peper en zout en laat de radijzensoep afkoelen tot lauwwarm.
  3. Giet in diepe borden en werk af met preischeuten, granaatappelpitten, pijnboompitten, fijngesneden radijzen en munt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content