Ladychef of the Year Laure Genonceaux eert het eiland van haar moeder

01/05/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 03/05/18 om 10:55
Uit Knack Weekend van 02/05/18

Moederdag wordt ten huize Genonceaux gevierd met een exclusief, veelkleurig recept dat helemaal de sfeer ademt van het eiland Mauritius.

Nog niet zo lang geleden bezong Laurent Balancy, letterlijk met de tranen in de ogen, de culinaire charmes van de eilanden in de Indische Oceaan. De chef, afkomstig uit Réunion, vertelde vol vuur over de ochtendnevel, de hutten waar de worstjes worden gerookt, de vruchten die zomaar uit de bomen vallen en de specerijen die op deze...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners