Koken met Jeroen Meus

Jeroen Meus’ tv-reeks Plat Préféré in boekformaat omvat eenvoudige recepten van bekende mensen.

De altijd aimabele Jeroen Meus, chef-kok en eigenaar van het Leuvense restaurant Luzine, presenteerde op Canvas met succes de verfrissende reeks Plat Préféré. In het verlengde van de tv-uitzendingen is een leuk boek gemaakt dat de gelijknamige titel draagt. Het is opgevat als een soort dagboek met korte persoonlijke reisnotities en veel, overwegend eenvoudige recepten.

Het materiaal werd bijeengesprokkeld tijdens de ontdekkingsreizen naar de plat préfèré van veertien bekende mensen, onder wie Roald Dahl, Freddie Mercury, Johnny Cash, Maria Callas, Georges Simenon, Salvador Dali enz.


Plat Préfére, Uitg. Lannoo, 29,95 euro. ISBN 978 90 209 8480 4.

PvD/DB

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content