Jeroen Meus start nieuwe kookseizoen met 'Dagelijkse kust'

25/08/13 om 13:27 - Bijgewerkt om 13:27

Bron: Knack Weekend

Jeroen Meus begint het nieuwe seizoen van 'Dagelijkse kost' in De Panne. Twee weken lang kookt hij met zicht op zee in 'Dagelijkse kust'.

Jeroen Meus start nieuwe kookseizoen met 'Dagelijkse kust'

© VRT

Jeroen Meus begint in vakantiestemming aan het nieuwe seizoen van Dagelijkse kost op Eén. Vanaf maandag 26 augustus kookt hij twee weken lang met een mobiele keuken naast zijn caravan in De Panne. 'In de potten roeren met zicht op zee en met de zon op mijn blote benen is plezant en ontspannend. Ik heb 10 gerechten bedacht die iedereen kan klaarmaken, naar ieders goesting', zegt Meus.

'Dagelijkse kost' wordt dus twee weken lang 'Dagelijkse kust'. Daarna verhuist hij met potten pannen naar zijn vertrouwde keuken in Vlaams-Brabant. En wat mag de kijker tijdens deze kust-special verwachten? 'Ik heb de lokale viswinkel geplunderd, maar ook wie liever vlees lust en zoetebekken komen aan hun trekken', zegt hij. Bekijk het volledige menu.

Eerste week
MAANDAG 26 AUGUSTUS
Taco's gevuld met oosterse koolsla en zalm

DINSDAG 27 AUGUSTUS
Mosselen 'à la provençale' met getoast brood

WOENSDAG 28 AUGUSTUS
Gebakken tongschar met lauwe aardappelsalade en garnalen

DONDERDAG 29 AUGUSTUS
Vanillecoupe met geplette frambozen en chocoladesaus

VRIJDAG 30 AUGUSTUS
Tagliata en een tomatenslaatje

De tweede week

MAANDAG 2 SEPTEMBER
Jeroens pannenkoekentaart

DINSDAG 3 SEPTEMBER
Pladijsburger met currytartaar

WOENSDAG 4 SEPTEMBER
Fajita's van varkensvlees

DONDERDAG 5 SEPTEMBER
Keigemakkelijke spaghetti met tomaat en courgette

VRIJDAG 6 SEPTEMBER
Paella voor alleman

(DB)

Lees meer over:

Onze partners