Heuse verjongingskuur bij brasserie Le Mess in Brussel

29/05/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 01/06/18 om 15:11
Uit Knack Weekend van 30/05/18

Hoe wek je de goede brasseriekeuken weer tot leven? Je begint met een jonge, getalenteerde chef die een nieuwe wind door de keuken laat waaien. Antoine Speeckaert is 26 en weet van wanten.

Le Mess heeft al een respectabele leeftijd, maar wist zich aan te passen aan de smaken van vandaag. De sfeer van weleer bleef bewaard, met een interieur gekenmerkt door mooie mahoniehouten meubelen en houten jaloezieën die doen denken aan een club voor heren van stand.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners