Het perfecte eindejaarsmenu volgens... Amylia De Schepper (Cookameal)

06/12/16 om 10:01 - Bijgewerkt om 10:06

De blog van Amylia De Schepper is een ode aan lekker, maar steevast gemakkelijk klaar te maken eten. Vergeet die ingewikkelde boodschappenlijstjes en maak dit jaar een heerlijk Kerst- of nieuwsjaarsdiner zonder al te veel moeite.

Het perfecte eindejaarsmenu volgens... Amylia De Schepper (Cookameal)

Amylia De Schepper © Cookameal

Wat vind jij belangrijk op een eindejaarsfeest?

Het belangrijkste aan de feestdagen is samen zijn. Dat is toch waar het allemaal om draait, niet? Even een pauze in de alledaagse drukte (die we allemaal wel kennen) om gewoon te genieten van leuk gezelschap... en lekker eten natuurlijk!

Wat mag er echt niet ontbreken op de feesttafel?

Natuurlijk hoop ik dat er op geen enkele feesttafel een cookamealtje (zie: recept van www.cookameal.be) ontbreekt!

Wat wil je dit jaar zeker niét zien tijdens feesten?

Rosbief met rozemarijn en look (zie onder)

Rosbief met rozemarijn en look (zie onder) © Cookameal

Lange lijstjes met goede voornemens waar na 5 januari niets mee mee gedaan wordt...

Bezorgt etentjes organiseren jou stress? (En wat doe je om die te counteren?)

Eigenlijk niet, ik hou er ontzettend van om mijn bezoek in de watten te leggen en ben meestal goed voorbeid zodat ze zeker niets te kort komen. Een tip om stress te vermijden? Maakt een duidelijk lijstje met je to do's, van de voorbereiding van je menu tot het afwerken van je tafel.

Heb je een vaste feesttraditie?

Mijn man Dimitri Wouters is een Belgische topdeejay. Ik ga daarom met oudejaarsavond steeds een ganse nacht mee op stap. Dit jaar worden we op maar liefst vijf verschillende locaties verwacht, tussen 22u 's avonds en halfacht 's ochtends. Ik ben er helemaal klaar voor... en mijn dansschoenen ook!

Cookies en cream taart

Cookies en cream taart © Cookameal

Amylia's eindejaarsmenu


Erwtenpannenkoekjes met zalm

Rosbief met rozemarijn en look

Cookies en cream taart







Onze partners