Grootmoeders keuken bij Jacqueline in Boechout: 'Geen schuimpjes en overbodige opsmuk'

19/06/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 21/06/18 om 13:28
Uit Knack Weekend van 20/06/18

Ze komt uit een horecafamilie, maar koos ervoor om fotografie te studeren. Toen de lokroep van de keuken alsnog te luid werd, opende Evelien Swiers samen met haar vriend en sommelier Raf Rombouts een eigen zaak in Boechout: Jacqueline.

Jacqueline, de naam van het restaurant, verwijst naar Eveliens grootmoeder: 'Een enorm positieve vrouw die ondanks haar respectabele leeftijd nog vaak hielp in de brasserie van mijn ouders. Ze is onverwacht gestorven in de periode dat wij op zoek waren naar een pand. Ons restaurant naar haar vernoemen is mijn eerbetoon aan haar.'
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners