Grootkeukens in een biologisch jasje: hoe Kopenhagen het voortouw nam

07/04/17 om 15:22 - Bijgewerkt om 15:50

Smaakloze, niet zo verse maaltijden met een vaak weinig appetijtelijk uitzicht: het zijn helaas geen uitzonderingen in rusthuizen, scholen of ziekenhuizen. Kopenhagen toont dat het wel degelijk beter kan.

Plat gekookte groenten, een stuk vlees waar alleen je tanden sterker van worden of gesuikerde yoghurt: je vindt het regelmatig terug op de menukaart van rusthuiskeukens of scholen. Bedenkelijk, want kinderen, ouderen en zieken hebben de juiste vitaminen en voedingsstoffen net broodnodig. Kopenhagen besloot te investeren in haar openbare keukens door een overwegend biologisch aanbod te voorzien.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info