Gastronomische gerechten op het strand van Knokke

Net als vorig jaar kunnen foodies terecht op het Strand van Knokke voor culinaire verwennerijen van topchefs.

Tot zondag 10 augustus kun je op het Strand van Knokke terecht voor culinaire verwennerijen. Daar vindt voor de tweede keer de kustversie van het vierdaagse gastronomische topevenement Culinaria plaats.

Elke dag nodigen vier koks fijnproevers uit er in een ongedwongen sfeer en met zich op zee te proeven van hun creaties. Op het menu staan gerechten voorgeschoteld in een walking-restaurantformule.

Sterrenchefs als Tim Boury (Restaurant Boury), Giovanni Bruno (Senzanome), Axel Colonna-Cesari (Centpourcent), Benoit Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte), Laurent en Vincent Folmer (Couvert Couvert), Viki Geunes (’t Zilte) en Gilles Joye (Restaurant Marcus) zijn van de partij. (DB)

Adres: Zeedijk 777, 8300 Knokke-Heist, Het Zoute, 150 meter van het Albertplein, op het strand. Gratis toegang voor iedereen. Voor een gerecht betaal je 10 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content