Frisse desserten met een eigenzinnige toets
Uiteraard is er niets mis met chocolademousse of crĆØme brulĆ©e, maar ze Ć©lk feest opnieuw voorgeschoteld krijgen wordt toch ook maar voorspelbaar. 15 desserten voor wanneer je weg wil van de platgetreden paden.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
CrĆØme brulĆ©e met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Pistacheroomijs met gekonfijte gember h2>
Je vindt het recept hier.
CrĆØme brulĆ©e met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Pannenkoekrolletjes met exotisch fruit h2>
Je vindt het recept hier.
Pistacheroomijs met gekonfijte gember h2>
Je vindt het recept hier.
CrĆØme brulĆ©e met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Mango posset (CitroencrĆØme met mangopuree) h2>
Je vindt het recept hier.
Pannenkoekrolletjes met exotisch fruit h2>
Je vindt het recept hier.
Pistacheroomijs met gekonfijte gember h2>
Je vindt het recept hier.
CrĆØme brulĆ©e met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Panna cotta met clementinesaus h2>
Je vindt het recept hier.
Mango posset (CitroencrĆØme met mangopuree) h2>
Je vindt het recept hier.
Pannenkoekrolletjes met exotisch fruit h2>
Je vindt het recept hier.
Pistacheroomijs met gekonfijte gember h2>
Je vindt het recept hier.
CrĆØme brulĆ©e met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Trifle met peperkoek en granaatappelgelei h2>
Je vindt het recept hier.
Panna cotta met clementinesaus h2>
Je vindt het recept hier.
Mango posset (CitroencrĆØme met mangopuree) h2>
Je vindt het recept hier.
Pannenkoekrolletjes met exotisch fruit h2>
Je vindt het recept hier.
Pistacheroomijs met gekonfijte gember h2>
Je vindt het recept hier.
CrĆØme brulĆ©e met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Citroensoesjes met meringue h2>
Je vindt het recept hier.
Trifle met peperkoek en granaatappelgelei h2>
Je vindt het recept hier.
Panna cotta met clementinesaus h2>
Je vindt het recept hier.
Mango posset (CitroencrĆØme met mangopuree) h2>
Je vindt het recept hier.
Pannenkoekrolletjes met exotisch fruit h2>
Je vindt het recept hier.
Pistacheroomijs met gekonfijte gember h2>
Je vindt het recept hier.
CrĆØme brulĆ©e met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier