Fine Food Fanatics: evenementen die je Brussel gastronomisch doen herontdekken

© Ants on a shrimp

Een gastronomische ‘klik’, liefde voor Brussel en ondernemingsdrang: Glen Ramaekers van het Brusselse restaurant Humphrey en Dries Tack lijken wel een match made in heaven. Onder de naam Fine Food Fanatics gaan ze nu culinaire evenementen organiseren die Brussel in een ander daglicht stellen.

Toen Glen Ramaekers van het Brusselse restaurant Humphrey de website hellhole.brussels ontdekte, contacteerde hij initiatiefnemer Dries Tack. Uit hun gemeenschappelijke passie voor gastronomie en liefde voor Brussel ontsproot een eerste initiatief om gastronomen Brussel opnieuw te leren kennen. Onder de naam Fine Food Fanatics zullen de heren nu gastronomische evenementen organiseren in de hoofdstad, met als eerste een bijzondere vertoning van Ants on a Shrimp op 28 november.

De avond zal starten met de Belgische première van Ants on a Shrimp in Cinema Nova. In de spannende food-documentaire gaan René Redzepi en zijn NOMA-team in Japan het grootste culinaire experiment van haar leven aan.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Na de première volgt een korte stadswandeling richting Humphrey, het restaurant van Yannick Van Aeken – de voormalige sous-chef van NOMA – en Glen Ramaekers. Gasten kunnen er genieten van drie signature dishes met aangepaste dranken. De avond wordt afgesloten met een zinderende afterparty bij de buren van PIAS Recordings.

Praktisch

28 november

Cinema Nova, Arenbergstraat 3, 1000 Brussel

Er zijn slechts 200 tickets beschikbaar, aan 55 euro per ticket. (Incl. filmticket, drie signature dishes, drie aangepaste dranken en toegang tot afterparty.) Boeken kan hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content