Feestelijk vijfgangenmenu van Tim BouryCulinair

Feestelijk vijfgangenmenu van Tim Boury

Boury is het toprestaurant van een topduo: het jonge keukentalent Tim Boury en zijn vrouw Inge Waeles. Hun restaurant werd een jaar na opening meteen gepromoveerd met een Michelinster.







Feestelijk vijfgangenmenu van Philippe SerruysCulinair

Feestelijk vijfgangenmenu van Philippe Serruys

Sterrenchef Philippe Serruys van restaurant Den Gouden Harynck weet zijn klassieke opleiding perfect te combineren met de hedendaagse keuken. Hij stelde voor Knack Weekend een vijfgangenmenu op.



Feestelijk vijfgangenmenu van Laurent en Vincent FolmerCulinair

Feestelijk vijfgangenmenu van Laurent en Vincent Folmer

De broers Laurent en Vincent Folmer zijn de chefs van Couvert Couvert in Heverlee. De chefs brengen een eigen keuken naar voor met respect voor de basisproducten. Het grootste compliment voor de chefs is de tevredenheid van de klanten.



Feestelijk vijfgangenmenu van Daniel AntunaCulinair

Feestelijk vijfgangenmenu van Daniel Antuna

Het gastronomisch eethuis 't Stoveke in Strombeek-Bever is het stijlvol restaurant van sterrenchef Daniel Antuna. Speciaal voor Knack Weekend bedacht hij een vijfgangenmenu.



Feestelijk vijfgangenmenu van Patrick van HoornCulinair

Feestelijk vijfgangenmenu van Patrick van Hoorn

Patrick Van Hoorn mocht dit jaar zijn eerste Michelinster in ontvangst nemen. Zijn restaurant De Zuidkant in Damme - dat hij uitbaat met Cora Moerman - is dan ook een ware verwenning voor de smaakpupillen.


Feestelijk vijfgangenmenu van Johan SchrovenCulinair

Feestelijk vijfgangenmenu van Johan Schroven

Hof ter Hulst, ondergebracht in een mooi gerestaureerde hoeve in Hulshout, is het sterrenrestaurant van Johan Schroven, een topchef met een indrukwekkend culinair parcours. Ontdek zijn suggesties voor de feestdagen.


Feestelijk vijfgangenmenu van Matthieu BeudaertCulinair

Feestelijk vijfgangenmenu van Matthieu Beudaert

2012 is het jaar van de Grote Doorbraak voor Matthieu Beudaert. Hij werd uitgeroepen tot Jonge Chef van het Jaar. Zijn restaurant Table d'Amis in Kortrijk kreeg een eerste Michelinster.


Feestelijk vijfgangenmenu van sterrenchef Wouter KeersmaekersCulinair

Feestelijk vijfgangenmenu van sterrenchef Wouter Keersmaekers

De Schone van Boskoop is het sterrenrestaurant van Wouter Keersmaekers. Hoewel hij ruim dertig jaar in het vak zit, is het culinair vuur bij de topchef verre van gedoofd. Dat blijkt ook uit het uitgebreide menu dat hij voor Knack Weekend samenstelde.