Feestelijk vijfgangenmenu van Jean-Pierre Bruneau

Feestelijk vijfgangenmenu van Jean-Pierre Bruneau

Restaurant Bruneau in Koekelberg wordt al dertig jaar geleid door chef en eigenaar Jean-Pierre Bruneau, die zorgt voor een verfijnde gastronomie voor zijn klanten.

Feestelijk vijfgangenmenu van Tim Boury

Feestelijk vijfgangenmenu van Tim Boury

Boury is het toprestaurant van een topduo: het jonge keukentalent Tim Boury en zijn vrouw Inge Waeles. Hun restaurant werd een jaar na opening meteen gepromoveerd met een Michelinster.

Feestelijk vijfgangenmenu van Gilles Joye

Feestelijk vijfgangenmenu van Gilles Joye

Gilles Joye en echtgenote Heike Dedecker laten u kennis maken met een creatieve en innovatieve keuken in restaurant Marcus in Deerlijk.

Feestelijk vijfgangenmenu van Philippe Serruys

Feestelijk vijfgangenmenu van Philippe Serruys

Sterrenchef Philippe Serruys van restaurant Den Gouden Harynck weet zijn klassieke opleiding perfect te combineren met de hedendaagse keuken. Hij stelde voor Knack Weekend een vijfgangenmenu op.

Feestelijk vijfgangenmenu van Olivier de Vinck

Feestelijk vijfgangenmenu van Olivier de Vinck

Restaurant Kommilfoo van chef Olivier de Vinck, die de kneepjes van het vak leerde van Eddie Van Maele, is uitgegroeid tot een vaste waarde in de Antwerpse culinaire wereld.

Feestelijk vijfgangenmenu van Laurent en Vincent Folmer

Feestelijk vijfgangenmenu van Laurent en Vincent Folmer

De broers Laurent en Vincent Folmer zijn de chefs van Couvert Couvert in Heverlee. De chefs brengen een eigen keuken naar voor met respect voor de basisproducten. Het grootste compliment voor de chefs is de tevredenheid van de klanten.

Feestelijk vijfgangenmenu van Arabelle Meirlaen

Feestelijk vijfgangenmenu van Arabelle Meirlaen

Li Cwerneu, ondergebracht in een historisch pand aan de Grote Markt van Hoei, is het restaurant van Arabelle Meirlaen, de enige vrouwelijke sterrenchef in ons land.

Feestelijk vijfgangenmenu van Daniel Antuna

Feestelijk vijfgangenmenu van Daniel Antuna

Het gastronomisch eethuis 't Stoveke in Strombeek-Bever is het stijlvol restaurant van sterrenchef Daniel Antuna. Speciaal voor Knack Weekend bedacht hij een vijfgangenmenu.

Feestelijk vijfgangenmenu van Patrick van Hoorn

Feestelijk vijfgangenmenu van Patrick van Hoorn

Patrick Van Hoorn mocht dit jaar zijn eerste Michelinster in ontvangst nemen. Zijn restaurant De Zuidkant in Damme - dat hij uitbaat met Cora Moerman - is dan ook een ware verwenning voor de smaakpupillen.

Feestelijk vijfgangenmenu van Johan Schroven

Feestelijk vijfgangenmenu van Johan Schroven

Hof ter Hulst, ondergebracht in een mooi gerestaureerde hoeve in Hulshout, is het sterrenrestaurant van Johan Schroven, een topchef met een indrukwekkend culinair parcours. Ontdek zijn suggesties voor de feestdagen.

Feestelijk vijfgangenmenu van Matthieu Beudaert

Feestelijk vijfgangenmenu van Matthieu Beudaert

2012 is het jaar van de Grote Doorbraak voor Matthieu Beudaert. Hij werd uitgeroepen tot Jonge Chef van het Jaar. Zijn restaurant Table d'Amis in Kortrijk kreeg een eerste Michelinster.

Feestelijk vijfgangenmenu van sterrenchef Wouter Keersmaekers

Feestelijk vijfgangenmenu van sterrenchef Wouter Keersmaekers

De Schone van Boskoop is het sterrenrestaurant van Wouter Keersmaekers. Hoewel hij ruim dertig jaar in het vak zit, is het culinair vuur bij de topchef verre van gedoofd. Dat blijkt ook uit het uitgebreide menu dat hij voor Knack Weekend samenstelde.