Feestelijk vijfgangenmenu van Patrick van Hoorn

07/12/12 om 16:21 - Bijgewerkt om 16:21

Bron: Knack Weekend

Patrick Van Hoorn mocht dit jaar zijn eerste Michelinster in ontvangst nemen. Zijn restaurant De Zuidkant in Damme - dat hij uitbaat met Cora Moerman - is dan ook een ware verwenning voor de smaakpupillen.

Feestelijk vijfgangenmenu van Patrick van Hoorn

© Kris Vlegels

Wie culinair verwend wil worden is in De Zuidkant aan het juiste adres. Gelegen in hartje Damme, brengen Patrick van Hoorn en Cora Moerman u in vervoering met smaakvolle gerechten.

Ze bieden een heel creatieve kaart en met een Michelinster in de zak, kan u er zeker van zijn dat uw avond niet meer stuk kan. Patrick Van Hoorn stelde speciaal voor Knack Weekend een menu samen.

Menu Zuidkant

Gelakte paling/ structuren van rode biet/ crème van ganzenlever/ gekonfijte aardappel.

Handgepelde garnalen/ gepocheerd kwartel ei/ mousse van aardappel en karnemelk.

Fazantenhen/ crème knolselder/ gel veenbessen/ mini witlof/ mini girolles
Predessert stoofpeer met sobet van stoofpeer, rijstepap en schuim van yoghurt
Dessert rond karamel en chocolade

Praktische informatieRestaurant De Zuidkant: Jacob van Maerlantstraat 6, 8340 Damme.
Gesloten op woensdag, donderdag en vrijdagnamiddag. 050/37.16.76

Lees meer over:

Onze partners