Feestelijk Vijfgangenmenu van Alex Clevers

© OfficiĆ«le website Vivendum

Alex Clevers is de chef en eigenaar van sterrenrestaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem.

Vivendum is het stijlvolle restaurant-hostellerie in de Limburgse gemeente Dilsen-Stokkem van sterrenchef Alex Clevers. De keuken van Vivendum wordt geleid door sterrenchef Alex Clevers, terwijl de zaal in handen is van Marianne Clevers en MaƮtre Sommelier Martin Foncke de wijnkaart voor zijn rekening neemt.

De keuken van Alex Clevers is een spontane keuken. Steeds zoekt de chef naar vernieuwing en verbetering, zonder daarbij grootmoeder’s stoofpotje te vergeten. Bovendien probeert Clevers ook streekproducten in zijn gerechten te verwerken. De liefde voor de streekproducten uit de Limburgse Maaskant is erg groot. Een voorbeeld hiervan is de likeur ‘Oterke’, dat hij gebruikt in sauzen. En schreef hij mee aan het boek “Puur Maasland’.

Ontdek zijn vijfgangenmenu voor de feestdagen. (LVR)


MENU VIVENDUMSint-Jakobsvruchten met Belgische kaviaar ———- ———- Salade van artisjok met langoustines en kruidige dressing ———- ———- Wilde eend met vijg en saus van ‘Oterke’ ———- ———- Limburgs Kloostervarken———- ———- 7 Structruren van chocolade

Praktische info restaurant
Vivendum, Vissersstraat 2, 3650 Dilsen-Stokkem.
Tel.: 089/57.28.60
Gesloten op woensdag en donderdag (met uitzondering voor groepen vanaf 15 personen).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content