Recept: Mango-noedels met fruitkaviaar en witte chocoladeCulinair

Recept: Mango-noedels met fruitkaviaar en witte chocolade

De Zweedse chef Christer Elfving leverde ons dit dessert, geïnspireerd op de spaghetti bolognese, met mango-noedels (in plaats van 'spaghetti'), fruitkaviaar ('bolognaisesaus') en witte chocolade ('gerapte kaas'). Lekker, fris, explosief en simple comme bonjour.


Champagne of cava: Wie proeft verschil?Culinair

Champagne of cava: Wie proeft verschil?

Het is het favoriete drankje van veel Vlamingen tijdens de feestdagen: bubbels! Maar kiest u dan voor cava, schuimwijn of champagne? In uw portemonnee voelt u het verschil, maar proeft u het ook?
Getest: 6 rode BordeauxwijnenCulinair

Getest: 6 rode Bordeauxwijnen

Zes lekkere rode wijnen uit de iets duurdere prijzenklasse, en verkrijgbaar in Colruyt, Delhaize en Carrefour. Voor de feesttafel.

45 snelle feestrecepten voor een geslaagd feestmenuCulinair

45 snelle feestrecepten voor een geslaagd feestmenu

Nog op zoek naar lekkere ideeën voor de feestdagen? Met deze 45 toprecepten voor hapjes, voorgerechten, hoofdschotels én desserts stel je een geslaagd feestmenu samen, zonder uren in de keuken te staan.
Getest: 6 cava'sCulinair

Getest: 6 cava's

De zes cava's die we selecteerden en testen zijn rosé, borrelen als limonade, hebben vooral een aperitieffunctie en zijn verkrijgbaar in Colruyt, Delhaize en Carrefour.


30 champagnes voor het eindejaarCulinair

30 champagnes voor het eindejaar

Geen feesten zonder champagne. Een jury maakte in blinde tests een keuze uit champagnes van allerlei herkomst, van grote huizen, kleine uitbaters en de grootdistributie. 30 keer bubbels in het glas.


5 cocktails met Bulldog GinCulinair

5 cocktails met Bulldog Gin

In tegenstelling tot de traditionele ginfles, is Bulldog er eentje die opvalt door zijn stoere verpakking. Vijf cocktails met deze premium gin.