Een vertelling over vertrouwen in de voedingswetenschap

20/01/17 om 14:19 - Bijgewerkt op 23/01/17 om 11:18

In november organiseerde de website foodlog samen met de Universiteit van Wageningen een debat over Food & Trust. Naar aanleiding daarvan schreef journalist Huib Stam een reeks artikels over ons voedsel en de industrie die daaraan werkt. Vandaag: hoe vertrouwen gaat en goedgelovigheid komt en we steeds minder de waarde van goed advies kunnen inschatten.

Vroeger luisterde je naar wat er gezegd werd en dat geloofde je. Of het nou waar was of niet. Nu kies je wat bij jou past en volg je dat enthousiast. Of het nou waar is of niet. We eten niet meer braaf wat de pot schaft, maar weten alles beter.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info