De revival van (goed) fastfood, of hoe ons eten iets zegt over de wereld waarin we leven

27/06/17 om 09:33 - Bijgewerkt om 14:49

Fastfood is dood, lang leve fastfood! De snelle hap is razend populair, maar de hedendaagse versie heeft weinig te maken met de plastieken bakjes en stinkende eettentjes die nu misschien nog in je hoofd opkomen. Waarom er op zoveel straathoeken nieuwe zaken openen en aan welke gerechten je je nog mag verwachten.

Haute dogs, frieten van een sterrenchef en super de luxe hamburgers: noem een snack die je als student op een ontiegelijk uur verorberde en er is vandaag een geüpdatete versie van. Wie een beetje mee is met wat er leeft in de culinaire wereld, kan niet meer om simpel comfort food heen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners