De Italiaanse keuken van Dell’Anno

In het boek ‘Dell’Anno in de Oude Dekenij’ tonen de winnaars van Mijn Restaurant eenvoudige gerechten met een zuiderse inslag.

Claudio Dell’Anno en GaĆ«lle Six wonnen de tweede editie van Mijn Restaurant. In het boek Dell’Anno in de Oude Dekenij stelt het duo zich voor, vertellen de twee over hun ervaringen met Mijn Restaurant (“Wij beseften amper op wat voor mallemolen we terechtgekomen waren”) en brengt de tv-vedette eenvoudige gerechten met zuiderse inslag.

Gemarineerde mozzarella, grissini met anchoĆÆade, bouchotmosselen met pasta, soepje met erwten en munt, vijgen, parmaham en burrata (Italiaanse kaas van mozzarella en room), Toscaanse tartaar van rundvlees, vitello tonato, eenvoudige pizza, risotto bianco enz: ook de keukenklunzen kunnen hun hart ophalen aan deze voor iedereen doenbare recepten.

De kok en zijn vrouw stellen hun restaurant voor en Claudio neemt de lezer mee naar de Parijse vroegmarkt en geeft aan welke producten het best zijn te gebruiken.

Info: Dell’Anno in de Oude Dekenij, uitgeverij Lannoo, 19,95 euro, isbn: 978-90-2098-684-6.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content