Culinair vet op je bord: drie toprecepten

27/02/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 01/03/18 om 13:22
Uit Knack Weekend van 28/02/18

Vet, bah! Te mijden, hoor je vaak. Toch is vet ook een levensbehoefte. In zijn boek Vet pleit culinair journalist Bas Robben voor een goed gebruik ervan, met veel informatie en smakelijke recepten. Eindelijk een goed excuus voor dat bordje friet.

Vet wordt steeds vaker geschuwd, want calorierijk en al snel overvloedig aanwezig in ons eten. Maar vet heeft ook eigenschappen die ons lichaam, en daarmee onze gezondheid, ten goede komen. Samen met eiwitten en koolhydraten vormt het de drie-eenheid ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners