Tijdelijke bar en restaurant op Gents dak

donderdag 02 augustus 2012 om 15u31

Voor het tweede jaar opende pop-upbar & restaurant Gaston op de bovenste verdieping van het Galvestongebouw.

Gaston: Wiedauwkaai 52, 9000 Gent. 0496 109 209.

De bovenste verdieping van het Gentse Galvestongebouw is opnieuw de locatie van de pop-upbar & restaurant Gaston. Drijvende kracht is Eric De Wagenaere van het restaurant Coeur d’Artichaut, gelegen in Gent. Er is een ruim dakterras, dat verdubbelde in oppervlakte, waardoor meer mensen kunnen genieten van cocktails en het panoramische uitzicht op de Gentse binnenstad.

Voor het restaurant werd een volwaardige keuken opgebouwd. Gaston blijft drie volle maanden open en dagelijks serveert men bistrogerechten, vegetarische gerechten en een lunchmenu. De vorige editie was zes weken lang volgeboekt. Gaston is open tot 29 september en komt terug van 14 december tot 14 januari in een winterjas.

Knack Weekend Culinair-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

   

Reageer

Nieuwsbrief

Op zoek naar menu's met lekkere recepten, culinaire nieuwtjes en goede eetadressen? Schrijf je dan in voor onze smakelijke nieuwsbrieven!

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse recepten

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijks culinair nieuws

E-mail:

Heb je culinaire vragen?

Vraag aan Karin

 

Whitepapers

Meeste reacties