Feestelijk Vijfgangenmenu van Alex Clevers

maandag 17 december 2012 om 11u36

© Officiële website Vivendum

Vivendum is het stijlvolle restaurant-hostellerie in de Limburgse gemeente Dilsen-Stokkem van sterrenchef Alex Clevers. De keuken van Vivendum wordt geleid door sterrenchef Alex Clevers, terwijl de zaal in handen is van Marianne Clevers en Maître Sommelier Martin Foncke de wijnkaart voor zijn rekening neemt.

De keuken van Alex Clevers is een spontane keuken. Steeds zoekt de chef naar vernieuwing en verbetering, zonder daarbij grootmoeder's stoofpotje te vergeten. Bovendien probeert Clevers ook streekproducten in zijn gerechten te verwerken. De liefde voor de streekproducten uit de Limburgse Maaskant is erg groot.  Een voorbeeld hiervan is de likeur 'Oterke', dat hij gebruikt in sauzen. En schreef hij mee aan het boek "Puur Maasland'.

Ontdek zijn vijfgangenmenu voor de feestdagen. (LVR)


MENU VIVENDUM

Sint-Jakobsvruchten met Belgische kaviaar 
---------- ----------
Salade van artisjok met langoustines en kruidige dressing
---------- ----------
Wilde eend met vijg en saus van 'Oterke'
---------- ----------
Limburgs Kloostervarken
---------- ----------
7 Structruren van chocolade

Praktische info restaurant
Vivendum, Vissersstraat 2, 3650 Dilsen-Stokkem.
Tel.: 089/57.28.60
Gesloten op woensdag en donderdag (met uitzondering voor groepen vanaf 15 personen).

Knack Weekend Culinair-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

   

Reageer

Nieuwsbrief

Op zoek naar menu's met lekkere recepten, culinaire nieuwtjes en goede eetadressen? Schrijf je dan in voor onze smakelijke nieuwsbrieven!

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse recepten

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijks culinair nieuws

E-mail:

Heb je culinaire vragen?

Vraag aan Karin

 

Whitepapers

Meeste reacties