Picard Diepvries opent eerste Belgische winkel in Waterloo

vrijdag 15 juni 2012 om 16u04

Picard Diepvries, de Franse concurrent van O'Cool, opent zijn eerste echte winkel in Waterloo, de allereerste in België. Voordien konden de diepvriesproducten enkel via de website picard.fr aangekocht worden. Nu kan dat dus via een fysieke winkel.

Bij onze zuiderburen is winkelketen van diepvriesvoeding immens populair. Sterker: het is het favoriete merk van de Fransen tout court. Met 35 jaar ervaring en met meer dan 900 winkels levert Picard Diepvries een bijzonder breed gamma aan kwaliteitsvolle producten voor het ontbijt tot het avondmaal, voor één persoon of voor de hele familie, voor alledag of voor feestelijke momenten. Van verse broccoli, macarons en bosbessen tot 'confit de canard', gevogelte en allerhande Franse specialiteiten. De winkel verkoopt naast een 36-tal bio-producten ook glutenvrije of zoutvrije voeding en producten die geschikt zijn voor een lacto-ovo-vegetarisch dieet.

Om er voor te zorgen dat alle producten aan de hoge kwaliteitseisen voldoen heeft de groep een 'Kwaliteitscharter' ontwikkeld, waarvan de naleving wordt verzekerd door een groep bio-ingenieurs en biotechnici. Dit charter werd aan de ingang van de winkel opgehangen om de klant te informeren zodra hij of zij binnenstapt.

Praktisch

Picard Diepvries is gelegen op de Chaussée de Bruxelles 120, aan de rand van Waterloo. De winkel is geopend van 9u00 tot 20u00, van maandag tot zaterdag, én van 9u00 tot 13u00 op zondag. (DB)

De populaire Franse diepvriesspecialist Picard heeft in Waterloo een eerste winkel op Belgische bodem geopend.

© Picard

Knack Weekend Culinair-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

   

Reageer

Nieuwsbrief

Op zoek naar menu's met lekkere recepten, culinaire nieuwtjes en goede eetadressen? Schrijf je dan in voor onze smakelijke nieuwsbrieven!

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse recepten

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijks culinair nieuws

E-mail:

Heb je culinaire vragen?

Vraag aan Karin

 

Whitepapers

Meeste reacties