Gastronomisch diner hoog boven Brussel

dinsdag 08 mei 2012 om 16u57

Van 4 juni tot 1 juli biedt het unieke evenement Dinner in the Sky topgastronomie in een glazen restaurant op 40 meter hoogte.

Van 4 juni tot 1 juli hangt het unieke sterrenrestaurant voor het eerst boven Brussel. Vier weken lang trakteren grote Brusselse sterrenchefs op een lunch en twee uitzonderlijke diners hoog in de lucht, met een uniek zicht op de hoofdstad en voor een select gezelschap.

Voor het culinaire evenement werden vier toeristische trekpleisters uitgekozen: het Paleizenplein, het Atomium, de Esplanade van het Jubelpark en Ter Kamerenbos. Het spectaculaire 'glazen eethuis' wordt tot zo'n 40 meter boven de grond omhooggetrokken en biedt plaats aan maximum 22 genodigden. In totaal staan zeven Brusselse chefs afwisselend achter de potten en pannen in het open keukentje: Yves Mattagne (restaurant SeaGrill), Lionel Rigolet (Comme Chez Soi), Pascal Devalkeneer (Chalet de la Forêt), Patrick Vandecasserie (La Villa Lorraine), David Martin (La Paix), Giovanni Bruno (Senzanome) en Luigi Ciciriello (La Truffe Noire). Een unieke belevenis voor avontuurlijke fijnproevers.

Dinner in the Sky wordt georganiseerd in het kader van Brusselicious, het Brussels jaar van de gastronomie. Het restaurant hing eerder al boven Sydney, Toronto, Kaapstad, Rio de Janeiro en Monaco. (DB)

Praktisch
4 tot 10 juni: Paleizenplein 
11 tot 17 juni: Atomium 
18 tot 24 juni: Jubelpark 
25 juni tot 1 juli: Ter Kamerenbos

Knack Weekend Culinair-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Reacties

squiggy | 14 mei 2012

Wat een uiterst zielige en ziekelijke reactie Mimo, al zie ik het nut van een dergelijk restaurant niet in !

Ongepast?

mimo | 10 mei 2012

Hopelijk breekt de kabel

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Op zoek naar menu's met lekkere recepten, culinaire nieuwtjes en goede eetadressen? Schrijf je dan in voor onze smakelijke nieuwsbrieven!

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijkse recepten

Schrijf u in op KnackWeekend wekelijks culinair nieuws

E-mail:

Heb je culinaire vragen?

Vraag aan Karin

 

Whitepapers

Meeste reacties