Driesterrenchef Jonnie Boer: "Bang om hetzelfde te blijven"Culinair

Driesterrenchef Jonnie Boer: "Bang om hetzelfde te blijven"

Eén van de meest baanbrekende Nederlandse chefs is ongetwijfeld Jonnie Boer, eigenaar van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle. De culinaire creatieveling zag de Nederlandse gastronomie veranderen en is misschien wel mee aansprakelijk voor die ommekeer.



Rotterdam: Wereldstad met een markthalCulinair

Rotterdam: Wereldstad met een markthal

Rotterdam is sinds 1 oktober een hotspot rijker: een gigantische overdekte marktplaats waar je inkopen kunt doen en gezellig rondkuieren onder een kunstig dak.






Culinair Nederland zit in de liftCulinair

Culinair Nederland zit in de lift

De tijd dat wat neerbuigend over culinair Nederland werd gesproken is definitief voorbij, met dank aan opkomende keukentalenten, een toenemend aantal sterrenzaken en uitstekende streekproducten die vlotter dan ooit de weg naar het bord vinden.