Comme chez le couturier: drie maal aan tafel bij een ontwerper

22/08/17 om 15:55 - Bijgewerkt op 24/08/17 om 14:26
Uit Knack Weekend Black van 23/08/17

Modeontwerpers koken zoals ze creëren: de een doet het intuïtief en experimenteel, de ander snel en chaotisch, maar het eindresultaat is altijd met liefde gemaakt. Drie designers bereiden die ene maaltijd die hen altijd smaakt.

Christian Wijnants

Vroeger besteedde ik geen aandacht aan ontbijten, maar de laatste jaren vind ik het net heel belangrijk om 's morgens een voedzame maaltijd klaar te maken die me de rest van de dag energie geeft. De modewereld kan bij momenten erg hectisch en stresserend zijn, maar door gezond te eten en te sporten kan ik die druk aan. Momenteel ben ik in de ban van açaibowls: een ontbijtkom gevuld met açaibessen of açaipoeder, bevroren vruchten en plantaardige melk, goed gemixt in een blender, en afgewerkt met stukjes fruit, muesli of noten.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners