Chef-kok Ludovic Vanackere (27) over smaken en kleuren in de keuken

30/01/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 31/01/18 om 15:25
Uit Knack Weekend van 31/01/18

Op talent staat geen leeftijd. En dat geldt des te meer voor de talentrijke, 27 jaar jonge Ludovic Vanackere, die onlangs door Gault & Millau werd uitgeroepen tot de jonge Waalse chef van het jaar.

'Elk bezoek aan l'Atelier de Bossimé, het restaurant van Ludovic in de oude familiehoeve in Loyers, laat een onvergetelijke indruk na. Dat heeft natuurlijk veel te maken met de ongeëvenaarde kwaliteit van zijn overheerlijke gerechten: een moot kabeljauw geserveerd met enkele mosselen, een mousse van erwtjes en boterboontjes, of een varkensribbetje met kaviaar van aubergine, knapperige sucrinesla en parelgerst. Het is allemaal even goddelijk.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners