Bier in het bord

Meer dan 250 restaurants bieden dit najaar speciale biermenu’s en -gerechten aan.

Bij de geselecteerde restaurants bevinden zich enkele binnenlandse toppers, zoals de winnaars van de Beer & Gastronomy Award 2009. Restaurant ’t Hommelhof uit Poperinge is al lang geen onbekende meer en ook Den Dijver uit Brugge is een gerenommeerd bierrestaurant. De twee kregen de gouden medaille. Een eervolle tweede plaats ging naar De Warande uit Sint-Jan-in-Eremo.

Naast deze gelauwerde restaurants tref je op de website levenindebrouwerij.be andere gastronomische eethuizen en ook gewone eethuizen, tavernes, brasseries en eetcafés, waar er wordt geëxperimenteerd met bier in of naast de maaltijd. Het initiatief gaat uit van de vzw Tafelen in Vlaanderen, die met het concept Vlaanderen Lekker Land de culinaire troeven wil uitspelen op toeristisch vlak

Meer info: vlaanderenlekkerland.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content