‘Beste bartender van België’ presenteert cocktails in de lucht

Hannah Van Ongevalle, die zichzelf mag rekenen onder de beste 14 cocktailshakers van de wereld, gaat cocktails bereiden op vijftig meter hoogte binnen het concept van ‘Dinner in the sky’.

Hannah Van Ongevalle, die zichzelf mag rekenen onder de beste 14 cocktailshakers van de wereld, gaat cocktails bereiden op vijftig meter hoogte binnen het concept van ‘Dinner in the sky’.

De restaurantattractie ‘Dinner in the sky’ komt naar Antwerpen. Om het concept nog wat extra kracht bij te zetten, vroegen Bocadero en Fever-Tree Tonic aan Hannah Van Ongevalle, de drijvende kracht achter ‘The Pharmacy’ in Knokke, om het concept van ‘Dinner in the sky’ te voorzien van overheerlijke drankjes. Zo kan je niet enkel genieten van heerlijke cocktails op vijftig meter hoogte, maar nu kan je in Antwerpen ook een van de beste bartenders van de wereld aan het werk zien. Ze zal zich toeleggen op het bereiden van gin-tonics. Er worden ook hapjes voorzien.

Een grote kraan aan de Waagnatie zal Van Ongevalle tussen 14.00 uur en 22.00 uur in totaal acht keer de lucht inbrengen, telkens vergezeld van 22 gasten die kunnen genieten van haar cocktailkunsten. Dit kost vijftig euro per persoon, reserveren kan via fevertree@bocadero.be.

Voor je kan genieten van heerlijke coctails, kan je ook lunchen in de sky. Sterrenchef Viki Geunes zal tussen 12.00u en 14.00u een menu met vier gangen verzorgen voor de prijs van 200 euro per persoon. Nadien gaat het concept naar Luik. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content