Antwerpen: een gastronomische wereldstad in wording

20/03/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 22/03/18 om 13:55
Uit Knack Weekend Regionaal van 21/03/18

Hummus uit Libanon, poké bowls uit Hawaï, pain à la grecque of fine dining met Canadese invloeden: gastronomisch Antwerpen groeit wel degelijk uit tot een heuse wereldstad.

ALLE DAGEN FEEST

Sara Geenen had haar eigen evenementenkantoor voor huwelijken en communiefeesten. Op zoek naar een vaste locatie werd ze verliefd op het oude huis met de grote tuin waar voorheen Less is More was. Toen de zaak te koop stond, twijfelde ze geen seconde. Met de hulp van een oom en tante gaf Sara de benedenverdieping een make-over. De inrichting is helder met een Scandinavische toets. Come hungry, leave happy luidt het hier: Bardin is open voor ontbijt en lunch op werkdagen en op vrijdag ook voor after-workontmoetingen met gratis fingerfood. De focus ligt op gezond eten, zoals een ontbijt met vers fruit en granola. Voor de lunch is er o.a. een salade met kruiden uit eigen tuin.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners